2013-02-08 09:16:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A mai nap a szerelemé

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába akarja, önnek sem fog menni: egy fenékkel csak egy lovat fog tudni megülni ön is. Azt jól teszi, ha több vasat tart a tűzben, de azon ne csodálkozzon, ha nem minden terve sikerül. A lényeg, hogy idejében tudjon dönteni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma megint szembe kell nézniük a társával azzal a bizonyos zöld szemű szörnyeteggel. Úgy tűnik azonban, ezúttal fordul a kocka: eljött a visszavágás ideje. Ha azonban a lelki egyensúlyuk helyreáll, akkor újra egymáséi lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Munkahelyi viták nyugtalanítják a lelkét. Különösen az egyik kollégájával való viszonya borzolja az idegeit. Nincs azonban feloldhatatlan ellentét, csak próbálja meg másik oldalról megközelíteni a problémát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy kedves idegen képe minduntalan megjelenik „a szeme előtt”. A lelkében megrezdül valami, és ettől egész nap valami kellemes, lágy bizsergés tölti el. Főleg a szíve tájékán. Ez még nem szerelem, de hamarosan azzá lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nyugodt, szinte eseménytelen nap vár önre. Ne bánkódjon, inkább használja ki az időt arra, hogy utánamegy elmaradt dolgainak. Mire a végére ér, jó eséllyel a napnak is vége lesz. Jutalomból kellemes estét tölthet a kedvesével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha úgy tervezte, ha nem, a mai nap a szerelemé. Még ha azt is hitte eddig, hogy az ön szívének ajtaja már bezárult, és soha senki többé nem kopogtathat rajta, akkor is utoléri ez az érzés. És rájön, hogy másképp nem is érdemes élni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Boldog, hogy végre itt a hét utolsó munkanapja, mert úgy tűnik önnek, hogy a téli depresszió végtelenül és unalmasan megüli a lelkét. Most végre olyan programot tervez, ami ebből kiutat jelenthet. Utazzon el erre a hétvégére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap a legjobb arra, hogy végre jelentkezzen arra a továbbképzésre, amiről már régóta gondolkozik. Ne hezitáljon tovább, önnek valóban erre van szüksége. A képzés nemcsak a karrierjét, de a szellemi fejlődését is szolgálja majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a könnyebbik oldalt keresi: olyan munkákat, amik nem jelentenek fizikai, vagy szellemi megterhelést. Őrzi az erejét az estéjére, hiszen arra ma valami különleges programot tervezett. Ami ráadásul jó sokáig is tart, és jól fog sikerülni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Fizikailag és szellemileg is a csúcson érezheti magát a mai napon. Ha szeretné hosszú távon is megőrizni ezt a remek kondícióját, akkor a legjobb, ha még ma beiratkozik valamilyen sportintézménybe, és kiváltja az uszoda vagy fitneszbérletét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hiába jár a Nap az ön jegyében, egyelőre ez csak annyiban világosítja fel önt, hogy mit tett eddig rosszul. De ez valójában az első lépés azon az úton, hogy miben is kell változnia, változtatnia. Például az anyagiakhoz való hozzáállásán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma kisebb kellemetlenség éri, de emiatt még nem kellene az egész világot olyan sötét-borúsan látnia. Ha némi fényességre vágyik a szívében, akkor keresse fel ma este egy jó barátját, vagy barátnőjét! Vigasztalásra lelhet!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: